HATAY / KIRIKHAN - Öğretmen Yüksel Acun İlkokulu

326 344 1457 .
FATİH MAH. AKŞEMSEDDİN SK. NO 84 İÇ KAPI NO 1 KIRIKHAN / HATAY
Vizyon
-İstiyoruz ki… Okulumuzda , öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. -İstiyoruz ki …okulumuzda her veli ve herkes ,öğrencilerine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. İstiyoruz ki … Velilerimiz öğrenme sürecine aktif olarak katılsın ve bilinçli olsun. İstiyoruz ki … Okulumuzda , hem öğretmenler hem de öğrenciler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın ve mutluluğu yaşasın. İstiyoruz ki… Öğrencilerimiz niçin öğrendiğini irdeleme gücüne sahip olsun. -İstiyoruz ki…okulumuzda ,çalışanlar gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun.Doğruları yaptıklarında alacakları cevaptan korkmasın ve gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın. -İstiyoruz ki…. Okulumuzda herkes her gün daha iyiye,daha güzele ulaşmak için çalışsın. İstiyoruz ki…….Okulumuzda öğretmenler ve öğrenenler kaliteyi bir hayat tarzı olarak benimsesin ve uygulasın. İstiyoruz ki….Geleceğin yetişkinleri olan öğrencilerimizin eğitim ve öğretimlerinde daima kaliteyi yüksek tutan,sürekli değişen ve gelişen bir kurum olabilmektir.Dünya standartlarını yakalama yolunda demokratik,laik,çağdaş bireyler yetiştirebilmektir.Bölgemizde örnek ve lider bir okul olabilmektir.
Misyon
Biz ,Öğretmen Yüksel Acun İlkokulu olarak , Atatürk ilkelerinin ışığında ,Milli Eğitimimizin temel amaçları doğrultusunda milli ve manevi değerlerimize bağlı,aydın fikirli,çağdaş düşünceli,sorumluluk duygusu gelişmiş,kendine güvenen 21.yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına,ülkemizin ihtiyaç duyduğu alanlarda insan yetiştirmek için varız.
Öğretim Şekli :normal eğitim
08:40- 12:30