HATAY / KIRIKHAN - Öğretmen Yüksel Acun İlkokulu

Okulumuz eTwinning Projeleri Kapsamında Ulusal ve Avrupa Kalite Etiketi Almaya Hak Kazandı

Okulumuz ; Kırıkhan İlçesinde eTwinning Kalite Etiketi almaya hak kazanan 2 okuldan biri olmuştur.Okulumuz Okul Öncesi Öğretmeni Muhammed AYDIN tarafından , avrupadan 7 farklı ülkeyle beraber ortaklaşa yürütülen 'Autumn at My School' ve 'One Type of Product From a Variety of Object' eTwinning projeleri hem Ulusal hem de Avrupa alanında başarıya ulaşarak kalite etiketi almaya hak kazandı.Öğretmenimiz Muhammed AYDIN'a ve okul müdürümüz Ahmet KISMET'e Kalite Etiketi belgeleri İlçe Milli Eğitim Müdürümüz sayın İbrahim Cahit AYAZHAN ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz sayın Kemal CEYLAN tarafından okulumuzda düzenlenen törenle verildi.

02-07-202102-07-2021

Yayın: 02.07.2021 - Güncelleme: 02.07.2021 15:16 - Görüntülenme: 218